Δράσεις τουΔ'2

 Τα παιδιά του Δ'2 μαζί με τη δασκάλα τους κ. Κεφάλα Μαρία πραγματοποίησαν διάφορες δράσεις. Κάνανε πειράματα, φτιάξανε κατασκευές απο πυλό, γιορτάσανε τα Χριστούγεννα φτιάχνοντας σοκολατάκια και  είπανε όχι στον σχολικό εκφοβισμό φτιάχνοντας αφίσες. 

Read more: Δράσεις τουΔ'2

"Teachers4Europe"

Δασκάλα : Κλωστράκη Γεωργία 

Στην αγκαλιά της Ευρώπης

Φέτος συμμετείχαμε στο πρόγραμμα "Teachers4Europe" που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Πειραιά και πραγματοποιήσαμε το πρόγραμμα "Στην αγκαλιά της Ευρώπης".

Read more: "Teachers4Europe"

ΟΙ 12 ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Δασκάλα : Κλωστράκη Γεωργία.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο μέρος από τους άθλους του Ηρακλή που δημιουργήθηκε στα πλαίσια της Ευέλικτης Ζώνης από τους μαθητές του Γ2 του 54ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά.

Read more: ΟΙ 12 ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

"Κανόνες Συμπεριφοράς"

Τα παιδιά του Στ΄1 μαζί με τη δασκάλα τους κ.Λιόλου Κατερίνα ετοιμάσανε μια αφίσα με θέμα "Κανόνες συμπεριφοράςστο σχολείο", με σκοπό την αποφυγή ατυχημάτων.

Read more: "Κανόνες Συμπεριφοράς"

Σχολική Βία,Γ3

Αν η βία είχε χρώμα...θα ήταν μαύρο.

Αν η βία ειχε γεύση ..... θα ήταν πικρή.

Με οδηγό τις φράσεις :

Read more: Σχολική Βία,Γ3

Paul Salopek

Δασκάλα: Κλωστράκη Γεωργία

Πέρσι (2015-16)για πρώτη φορά συμμετείχαμε στο πρόγραμμα που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο της Αμερικής Harvard. Ακολουθούσαμε τον σημαντικό δημοσιογράφο Paul Salopek,  ο οποίος έχει θέσει ένα σημαντικό στόχο στο εφτάχρονο ταξίδι που έχει διοργανώσει:

Read more: Paul Salopek

Εικαστικά

 Τα παιδιά του σχολείου μαζί με τη δασκάλα των Εικαστικών κ. Αγγελική Μπόμπορη  φτιάξανε τα παρακάτω έργα..

Read more: Εικαστικά

Ποιήματα με ζωγραφιές του Στ'1

Ποιήματα που λέγονται λέμερικ και είναι αγγλικά ποιηματάκια που συνδυάζουν το λογικό με το παράλογο. Τέτοια έγραψε ο Γιώργος Σεφέρης. Τέτοια γράψαμε κι εμείς... Τα παιδιά του Στ'1 μαζί με τη δασκάλα μας την κ. Λιόλου Κατερίνα. 

Read more: Ποιήματα με ζωγραφιές του Στ'1